Stapeltje boeken erbij

Goede avond allemaal,
Vandaag 10-05-2019 was het weer een hectische dag. Mijn moeder ging weer naar de kapper, m'n vader moest wat belangrijke dingetjes regelen en ik ging shoppen. Gelukkig wat gevonden in de kringloop, want ik had even behoefte aan iets nieuws (wil ook nog nieuwe boeken bestellen, maar weet nog niet wat.) Al een paar dagen wist ik niet wat ik nou wilde lezen en een nieuwe stapel boeken helpt daar enorm bij (mijn logica.) Heb er weer zin in : ) Ik zal nog even vertellen welke boeken ik allemaal gekocht heb.

Boekhaul 10-05-2019:
De zondares van Tess Gerritsen,
Zustermoord van Tess Gerritsen,
Incendio van Tess Gerritsen,
De toeschouwer van Charlotte Link,
Het raadsel van de regenboog van Jacques Vriens,
Ik doe niet meer mee van Jacques Vriens,
Het akropolis genootschap en de slag om bladzijde 37,
De eilandenruzie van Jozua Douglas,
Vechten met Veronica van Marilyn Sachs,
Door de knieën van Freek de Jonge.

Het privéboek van 10-05-2019:
(Verder gegaan) 20 blz gelezen uit het boek Een ander leven van Per Olov Enquist en ben daarmee nu op blz 320.

Mijn Reading Challenge 2019:
Al een paar dagen geen idee welke challenge ik nu zou willen doen. Door dat bezoekje aan de kringloop heb ik een paar boeken bemachtigd die onder een paar challenges vallen. De beslissing genomen om met de categorie XXL challenge: Lees een boek met een gele cover of met ’’geel’’ in de titel te beginnen. Heb hiervoor het boek Incendio van Tess Gerritsen gekozen, zal een snelle lees worden.

(Begonnen) 60 blz gelezen uit het boek Incendio van Tess Gerritsen.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Stapeltje boeken erbij

Gesponsorde boeken