Yvonne Franssen Auteur

Blogpost: Yvonne Franssen

Stel je voor...

Afgelopen zondagochtend leek het even alsof ik nog droomde nadat ik wakker werd. Kamer 305 had de hoogste positie op Hebban.nl bereikt: nummer 1 in de lijst van populairste boeken!

De dagen die volgden waren spannend. Zou ik mijn ereplek meteen alweer moeten afstaan aan een andere auteur, een ander boek? Of zou me de tijd worden gegund om van de euforie te genieten?

Woensdagavond was ik te gast in het radioprogramma Boeken met Michel. Ik was er al een keer eerder geweest om over Schaduwen te vertellen, dus ik verheugde me op wat beslist een gezellige avond zou worden. Maar tot mijn grote verbazing stond deze keer niet alleen de koffie al klaar, maar ook een prachtig boeket bloemen! Om te vieren dat Kamer 305 nog steeds het populairste boek was. Ik geef toe, ik was best een beetje trots.

Op dit moment is het vrijdagavond, 23.35 uur. Kamer 305 staat 6 dagen op nummer 1. Ik ga nu slapen. Wat zal morgen brengen? Is het mogelijk? Gaat het lukken? Een hele week op nummer 1? Stel je voor...


3bdf251664c18ae3fe5aa9f8469b315f.jpg

Reacties op: Stel je voor...

Gesponsorde boeken