Pen Stewart Auteur

Blogpost: Pen Stewart

Stem nu de cover van 'Tijd M.A.N. Chine' naar de 2de ronde van kunstwedstrijd 'Het beste schilderij 2015' van België

Beste allemaal,
Op 2 november komt op de boekenbeurs in Antwerpen mijn 2de boek uit bij Uitgeverij Het Punt: "Tijd M.A.N. Chine"
Het schilderij dat de coverafbeelding is geworden doet mee aan een grote kunstwedstrijd: Het beste schilderij 2015. Het werk doet mee in de Belgische editie van deze wedstrijd.

Wat kunnen jullie doen om dit werk te steunen? Momenteel loopt de eerste ronde van deze wedstrijd, tot 31 oktobert. 50 schilderijen worden door een vakjury gekozen om door te gaan naar ronde twee, 10 worden door een publieksstemming gekozen. En daarbij kunnen jullie me helpen. Ik heb nog verschillende stemmen nodig om bij die tien schilderijen van de publieksstemming te geraken, dus alle hulp is welkom. Daarom doe ik deze warme oproep aan jullie allemaal. Vind je dit werk de moeite waard, vind je dat het zeker in de 2de ronde moet geraken, breng dan alsjeblieft je stem uit, het neemt slecht enkele minuten van je tijd in beslag.  Via onderstaande link kom je rechtstreeks op het stemformulier van mijn 'Barok Interieur nr 2' terecht. Na het invullen en verzenden krijg je een e-mail om je stem te bevestigen.

Dit is de link: www.penstewart.com/stem


Wat valt er te winnen? Wel, in de 2de ronde volgt opnieuw een beoordeling door een vakjury, en een publieksstemming. 15 werken krijgen een nominatie voor de finale, en dertig werken komen in een tentoonstelling te hangen in het CODA museum in Nederland! Het zou geweldig zijn om 'Barok Interieur nr 2' daar te krijgen! Ik ben jullie erg  dankbaar voor jullie steun!

Hartelijke groeten, Pen

Reacties op: Stem nu de cover van 'Tijd M.A.N. Chine' naar de 2de ronde van kunstwedstrijd 'Het beste schilderij 2015' van België

Gesponsorde boeken