Blogpost: Cheen

Streng zijn werkt

Goede avond allemaal,
Vandaag 23-07-2018 was het heel erg warm! Heb in de hitte 70 blz uit het boek De gruwelkamer van Preston & Child gelezen, dat brengt mij op blz 120. En wonder boven wonder heb ik vandaag ook uit het e-book Hazelwoud van Melissa Albert gelezen. Heb 65 blz uit het e-book gelezen en dat brengt mij op blz 120. Blijkbaar werkt streng zijn, het heeft me bewogen om weer verder te gaan met dit e-book en hoef hem dus nog niet te verwijderen. Vandaag was ik ook even in het dorp en zag dat de koopjesbak bij de Bruna weer gevuld was en heb weer een paar boeken bemachtigd.
Boekhaul:
De onverwachte held van kamer 13B van Teresa Toten
De ijzerproef van Holly Black & Cassandra Clare

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Streng zijn werkt

Gesponsorde boeken