Petra Spark Auteur

Blogpost: Petra Spark

“Success is not final; failure is not fatal: It is the courage to continue that counts.” — Winston S. Churchill

fe6ef08d123f399e2a681119f9db2a10.jpg

Ik heb veel zwakke punten, maar als er iets is wat in mijn voordeel pleit, is het wel dat ik een doorzetter ben. Als het moet ga ik door een muur. Ik zal er wel eerst een aantal keer tegenaan lopen, er misschien een hersenschudding en talloze blauwe plekken aan overhouden, maar hé… een muur houdt toch niet eeuwig stand, of wel? Helaas vergt ‘doorgaan’ heel wat energie. De 3 komende zaterdagen zitten volgeboekt met signeersessies in grootwarenhuizen en boekhandels. Altijd fijn als er mensen langskomen die vragen hebben over Cathérine, Alexandra en Jacob – de personages uit ‘Eén kans op zes’. En toch is het een heel dubbel gevoel, want momenteel doe ik niets liever dan in mijn hoofd in de buurt te vertoeven van Hannah, het hoofdpersonage uit mijn huidige manuscript ‘Gruwelijke Gave’. Heel vreemd ook om te zien hoe Hannah verschilt van Cathérine, mijn favoriete personage uit ‘Eén kans op zes’. Cathérine is een onderzoeksjournaliste met ballen. Hannah is gehavend en heeft iets afschuwelijks meegemaakt, iets wat ons allemaal kan overkomen. Iets waardoor ze eigenlijk niet meer wilde leven. Maar het lot besliste er anders over en vond het te vroeg voor haar om te laten sterven. Nu wil het grimmige toeval dat Hannah de enige persoon is die een vastgelopen moordonderzoek vooruit zou kunnen helpen…Dertig procent van het verhaal is af. Ik ben zo benieuwd wat Hannah nog allemaal gaat meemaken. Hoe ze zal reageren op wat er te gebeuren staat en of ze haar leven op het juiste spoor krijgt. Ik vrees er eerlijk gezegd voor…

Lees verder op mijn site

Reacties op: “Success is not final; failure is not fatal: It is the courage to continue that counts.” — Winston S. Churchill

Gesponsorde boeken