Blogpost: Aard Evert

Tegen wil en dank ?!

20-01-2019 door Aard Evert 35 reacties
Ik zie dat ik intussen 75 volgers heb verzameld.... maar waarom doen die mensen dat en wat hebben ze aan mij? Zelf "volg"
ik niemand, op één pérsoon na, die ik per ongeluk heb aangestipt en voor wie ik het zielig vind dit te beëindigen. NIEMAND HAAKT BIJ MIJ AF....waarom niet ! Jullie hebben niks aan mij.
Daarom nu deze blog.
Eigenlijk schrijf ik graag, maar heb een hekel aan recensiies, omdat ik mijn mening niet wil opdringen aan anderen.En voor blogs of spots ( ik weet nog steeds niet het verschil) gun ik mezelf niet de tijd, omdat ik liever wil lezen en af en toe reageren op wat anderen als reacties in mijn notificaties terecht doen komen.
in mijn eigen reacties kan ik bij tijd en wijle mijn ei wel kwijt.( wat komt de "ij/ei" eigenlijk vaak voor in de Nederlandse taal, vervelend voor buitenlanders)
Wie zou dit in hemelsnaam willen lezen?

Reacties op: Tegen wil en dank ?!

Gesponsorde boeken