Blogpost: BookloverSaphira

TERRA FABULA, HET ZILVEREN LABYRINT

**************************************RECENSIE************************************ 

HET ZILVEREN LABYRINT 


'Het zilveren labyrint 'is het tweede deel van de 'Terra Fabula' boekenreeks. Deze reeks heeft al drie delen en het vierde komt dit jaar uit. De schrijver van deze reeks is Peter Dewills pseudoniem van Peter van Roermund . Ik heb de schrijver van deze reeks ontmoet bij Elfia en hij komt over als een spontane, liefdevolle en aardige man met passie voor zijn boeken. Ik heb leuk gesprek gehad met hem en gepraat over zijn boeken. Ik zal hem aan jullie voorstellen. 

PETER DEWILLIS


 db20a19871-auteurs-Peter-van-Roermund.jpeg

Peter De Willis en Gustaaf Glibber zijn pseudoniemen van Peter van Roermund (1974). Naast theatermaker, theaterdocent en verhalenverteller ook schrijver van magische avonturen. 'Ik ben de jongste van drie zonen. Mijn ouders hadden al vroeg in de gaten dat ik een grote voorkeur had voor muziek, dans, theater en aanverwante kunsten. Ook was ik altijd bezig met geschiedenis en archeologie. Vanaf het moment dat ik kon lezen verslond ik boeken en toen ik een eigen bibliotheekkaart kreeg, ging ik helemaal los. Ik las alles wat mij interesseerde en ging regelmatig met stapels boeken naar huis, vaak te groot en te zwaar om te dragen. Ook gingen we regelmatig naar het theater, zowel jeugd als volwassen theater. En musea liepen we ook plat. We stapten in de trein of auto en gingen ergens naartoe om de dag door te brengen. En op de weg terug verzon ik er verhalen over. Dus dat zat er al vroeg in!
Als kind heb ik altijd geluisterd naar platen waarop verhalen werden voorgelezen. Sprookjes, gedichten en ga zo maar door. Ik was gefascineerd door de stemmen, de buitelingen die ze maakten, en de werelden die ze opriepen. Mijn jeugd was er een van buiten spelen en vol fantasie'.

******************************************************************************* 

HET ZILVEREN LABYRINT

9200000073280744.jpg 

BESCHRIJVING VAN HET BOEK

De magische wereld verkeert aan de rand van de afgrond. Griselda heeft de oorlog verklaard aan iedereen die haar tegenwerkt en deinst nergens voor terug. De volkeren verzamelen zich om de heerseres te verslaan, maar de verboden Magicae krijgt Terra Fabula steeds meer in zijn greep.
Williams leven wordt door het gif van een eeuwige slaap bedreigd. De tijd is ongenadig en de zoektocht naar hulp is niet zonder tegenslagen. Martha doet wat ze kan, maar gelukkig staat ze er niet alleen voor. 
Koning Eldrick heeft overal mysterieuze aanwijzingen verborgen die kunnen helpen in de strijd tegen Griselda. Het vinden van de raadsels lijkt een onmogelijke taak. Laat staan de ontcijfering daarvan. Ze verschuilen zich in oude boeken en betoverde objecten. De geheimen stapelen zich op. 
Tijdens de reis over de eilanden bemoeilijken nieuwe gevaren de tocht. Alles is onzeker. Een onvermijdelijke confrontatie komt dichterbij. Het lot is nog onbepaald en de krachten van de duistere koningin worden sterker. De verhalen die de wereld haar verbeelding hebben gegeven, staan op het spel.

PRIJS VAN HET BOEK € 19,95

ISBN NUMMER: 9789463080750 

************************************************************************************ 

MENING 

Mijn eerste indruk van het boek: de cover van het boek is blauw en past goed bij het eerste boek. Het boek en ziet er net zo speciaal uit als het eerste deel en komt mysterieus over met de bijzondere lettertype wat speciaal ontworpen is voor de schrijver. Door de uitstalling van het boek zal ik het boek zeker oppakken in de winkel. Het boek bevat 385 pagina's wat ik een pluspunt vind aan het boek. Het boek is de prijs van  19,95 waardig.

Het verhaal zit vol avontuur, spanning en magie. Wanneer je begint aan het boek, wordt je meegesleept op een bijzondere reis in de wereld Terra Fabula. De schrijver heeft een fijne schrijfstijl, waardoor het lezen van dit verhaal een fijne ervaring geeft. De karakters groeien goed mee met het verhaal en zijn leuk uitgewerkt. Je merkt dat de hoofdkarakters zich steeds volwassener en sterker ontwikkelen in het verhaal. Wat ik miste in dit boek was de humor, dit kwam meer voor in het eerste deel. Een pluspunt is de extra verstopte verassingen: jeukende betoveringen en voetnoten. Dit geeft net iets speciaals aan dit boek.Verder is het een heerlijk boek om te lezen.

Ik raad dit boek ook echt aan om te lezen.

Ik kan niet wachten om aan het volgende deel te beginnen. 

STERREN 

Ik geef dit boek 4 sterren. 

BOOKLOVERSAPHIRA 


Lees verder op mijn site

Reacties op: TERRA FABULA, HET ZILVEREN LABYRINT

Gesponsorde boeken