Patty van Delft Auteur

Blogpost: Patty van Delft

Terras Altas – Puur Wit is nu overal verkrijgbaar in hardcover en E-book!

Yes! Mijn nieuwe boek Terras Altas – Puur Wit is nu overal verkrijgbaar in hardcover en E-book!

71eb141a742f4937aeea90aec28d3371.jpg


Elk verhaal heeft twee kanten…


Sinds de Laatste Oorlog regeert het Regime over het welvarende Hoogland van Terras Altas. Een goede taakverdeling zorgt er voor vrede. Wetsovertreders worden zwaar gestraft en de grootste misdadigers wacht verbanning naar het woeste Laagland.

De Hooglandse Lily bezit de vaardigheid om energie te manipuleren. Met haar rang van edele gaat zij een rooskleurige toekomst tegemoet. Vol verwachting kijkt ze uit naar de dag dat ze met Espen, erfgenaam van het machtigste Huis onder het Regime, zal trouwen.

Tijdens haar reis over het Laagland, op weg naar haar verloofde, stort haar luchtschip neer. Lily belandt op een plek waar nachtmerries haar ook overdag teisteren. Een groep Laaglanders onder leiding van River, een sinistere jongen met een vreemde kracht, neemt haar gevangen en wil haar als ruilmiddel gebruiken.

Zal het Regime aan hun eisen tegemoetkomen om Lily haar vrijheid terug te geven? En is ze tot die tijd in staat te overleven tussen haar ontvoerders?

Terras Altas – Puur Wit is een Steampunk Fantasyverhaal over geheimen, onderdrukking, tweestrijd en een gevecht om vrijheid, waarin niets zo eenvoudig is als het lijkt…

Lees verder op mijn site

Reacties op: Terras Altas – Puur Wit is nu overal verkrijgbaar in hardcover en E-book!

Gesponsorde boeken