Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Terug, van nooit weggeweest

Dag lieve leeskeesjes,

Ik ben er een paar weekjes uit geweest in verband met de zomervakantie- onder andere 3 weken op rondreis in Italië, superleuk maar ook superspannend, want ja, COVID-19; vrees niet, alles is goed gegaan - maar nu ben ik er weer. Hopelijk hebben jullie ook een mooie vakantie gehad. Of misschien heb je nu nog steeds wel vakantie, dat kan natuurlijk ook. Hoe dan ook hoop ik veilig en gezond zijn, dat is het allerbelangrijkste. Stay safe, leeskeesjes, stay safe!

Voor mijn reces heb ik gezegd dat ik mijn vakantie ook ging gebruiken om te herbronnen en herbezinnen. En dat heb ik gedaan! De accu is weer vol, het hoofd weer fris en het hart weer open. Ik kan er weer even tegenaan. Jawel! En ik heb besloten dat ik het met de social media anders ga aanpakken. Hoe, daar kom je nog wel achter - ga ik vanuit - maar het laat zich samenvatten in:
minder is meer + kwaliteit boven kwantiteit. Minder in het wilde weg overal maar roepen en zenden, en meer luisteren en het gesprek met jullie aangaan. 

Althans, dat is mijn streven. Ik ken mezelf en ik weet hoe onhandig ik kan zijn met sociale media... tja, ben nu eenmaal geen digital native, zoals dat zo mooi heet. Maar ik ga echt mijn best doen om sociale en interactiever te zijn. Maar wees niet boos als het me niet altijd lukt. En als jullie mij af en toe een beetje willen helpen, zou dat helemaal mooi zijn. 

Gaan we samen het gesprek aan? Zou leuk zijn!

Lees verder op mijn site

Reacties op: Terug, van nooit weggeweest

Liefde, lust en andere ongemakken - Erik Le Romancier Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken