Blogpost: Daani

'The 100' seizoen 1 DVD, super avontuur!

28-08-2015 door Daani 2 reacties
Ik heb via een giveaway op hebban de DVD van de 100 gewonnen. Ik kan deze in 3 woorden samenvatten: GEWELDIG, AVONTUURLIJK & SPANNEND tot het einde. 
Oké dat was iets meer dan 3 woorden, maar wow! Ik had al van de 100 gehoord voor ik de DVD had gewonnen, ik had al een paar afleveringen op het internet gezien en ik was direct verkocht! Nu met de DVD heb ik het hele eerste seizoen kunne kijken en het was geweldig. Op sommige momenten was ik gewoon een en al adrealine door de acties die er gebeuren. Geen enkele aflevering is saai en de serie houdt je op het puntje van je stoel tot de seizoensfinale. Dan denk je WAT?? Dit is niet het einde en voor je het weet, kijk je het hele 2de seizoen via internet.

Als je niet weet waarover de 100 gaan: 97 jaar geleden is de aarde verwoest doordat er heel wat nucliare bommen zijn afgegaan. Dit was het einde van de mensheid, of dat zou het geweest zijn moesten er op dat moment geen 12 ruimteschepen in de lucht zijn met in totaal zo'n 300 mensen aan boord. Zij kwamen samen en bouwden de Ark, een ruimteschip waar ze met zijn allen in konden overleven. Maar hellaas nu 97 jaar na de vernietiging van de aarde gaat de ark langzaamaan de vernietiging in. Vooraden raken op, en nog belangrijker, de zuurstof wordt nogal schaars. Volgens schattingen zou het nog zo'n 4 maanden duren voor de zuurstof op is. Er moet voor een oplossing gezocht worden en bovenal moet het bestuur het geheim houden. Dus daarom zenden ze 100 jeugdgevangen naar de grond, om te zien of deze al terug overleefbaar is.
Maar dan beginnen de problemen pas echt...

Er staan heel wat trailers voor de serie op youtube, dus als je meer wil weten, zeker is gaan kijken. IK vond het alvast een super serie en ik kan niet wachten tot seizoen 3 uitkomt!

Reacties op: 'The 100' seizoen 1 DVD, super avontuur!

Gesponsorde boeken