Blogpost: M. Kuiper

The big search

Hebben jullie dat ook wel eens? Dan heb je ooit een keer een boek gelezen, maar no clue anymore wat de titel ervan is of wie de schrijver is? Of dat je alleen maar de cover voor je kan zien? Nou ik dus wel! & het is frustrating kan ik je vertellen! Let me tell you more about the big search.

In een ver ver verleden, toen ik nog lid was van de bibliotheek, had ik een boek gelezen over een meisje die leefde in een wereld waarbij je geliefde werd uitgekozen door de regering. Jij had er niks over te zeggen, zij kozen voor je. Het  betreffende meisje werd gelinkt aan haar beste vriend, maar op het scherm verscheen een andere foto van een jongen die zij kent van school. Ze begon te twijfelen of haar beste vriend dan wel de juiste keuze is voor haar en waarom er iemand anders op het scherm verscheen. Daarna gaat ze op een zoektocht hoe dit kon gebeuren en waarom bij haar. Misschien weet iemand gelijk al de titel, maar serieus, ik heb er zo lang naar moeten zoeken en nadenken wie dat boek had geschreven of welke titel het had. Ik heb het dan wel al gelezen, maar ik hou ervan om zulke boeken nog een keer te lezen. Helemaal als er meerdere boeken zijn uitgekomen in de betreffende serie.

Gister had ik het dus over dit boek met een klasgenootje, zij leest zelf ook veel boeken en recenseert ze soms ook. Toen ik de voorkant beschreef, een meisje in een bubbel met groen op de voorkant & het tweede deel in de serie heeft een blauwe kleur, wist ze gelijk welk boek ik bedoelde. Niet de titel of de schrijver, maar wel waar het over ging. Toen besloot ik uiteindelijk maar zo slim te zijn en eens te gaan googlen, want ja, google weet alles. Dus ik zoeken op: boek voorkant meisje met bubbel groen & tada, na al die jaren heb ik eindelijk mijn geliefde boek teruggevonden. Ik kan niet wachten om mijn geld uit te geven aan de drie delen en deze heerlijk te lezen. Verdiepen in een wereld zoals alleen boeken je laat doen.


23b871e9a357197474e3411891d747bb.png

Reacties op: The big search

Gesponsorde boeken