Blogpost: Sophie's Blog

The Book Week of Three Challenge

Een nieuwe book challenge die je elke dag kan beginnen, elke tijd. Dus: elk moment!

Dus hier  is The Book Week of Three Challenge
thebookweekof3challenge.jpg?w=676

Het is makkelijk:
Begin op een dag, bijvoorbeeld vandaag is het donderdag. Donderdag = Drie nieuwe boeken. Maak een foto van drie van je nieuwste boeken. Post het op instagram of op je blog, of gewoon beide. Gebruik de hashtag #thebookweekof3 en optioneel #sophievda (dank jullie!) 

Laat me weten dat je meedoet:

Repost mijn post op Instagram. Of herblog mijn blogpost van mijn blog. En gebruik de hashtag #thebookweekof3 en optioneel #sophievda (dank jullie!) dan kan ik jullie posts ook vinden! Mijn Instagram is @sophie.vda

Kan jij een week compleet maken met drie boeken?

Doe je ook mee met The Book Week of Three Challenge?
Ja?…Laat het me dan asjeblieft weten en dan plaats ik je Instagram / Blog link op mijn The Book Week of Three Challenge pagina als deelnemer.

Have fun met de boeken!

Greetings by Sophie


Lees verder op mijn site

Reacties op: The Book Week of Three Challenge

Gesponsorde boeken