Yvonne Franssen Auteur

Blogpost: Yvonne Franssen

The day after

En toen brak de dag van de boekpresentatie aan. Een dag om naar uit te zien.  

Een week of vier daarvoor had ik de stoute schoenen aangetrokken en contact opgenomen met boekhandel Dominicanen in Maastricht. De voormalige kerk is zonder twijfel een van de mooiste boekwinkels die ons land rijk is, een geweldige locatie dus voor de lancering van Kamer 305.De dame met wie ik sprak reageerde enthousiast. Er werd een datum geprikt en binnen een dag stond de aankondiging van mijn boekpresentatie in hun nieuwsbrief.  

Ik stuurde een mailtje naar collega auteur Michael Berg, die graag bereid was om tijdens de presentatie als ceremoniemeester/interviewer te fungeren, en daarmee was ook  de invulling van de middag grotendeels geregeld. Ik leunde relaxt achterover. 

De zondag van de presentatie was een stralende dag. In mijn meest fleurige zomerjurk en met een koffer vol boeken kwam ik ruim op tijd bij de Dominicanen aan, waar ik hartelijk werd ontvangen. We bouwden mijn gloednieuwe levensgrote banner op en schoven net een stellage met boeken opzij, toen ik een paar bekende gezichten zag. Mijn eerste gasten waren gearriveerd. Het moment om een héél klein beetje nerveus te worden was aangebroken. 

Een half uur later was er voor zenuwen geen tijd meer. De rijen stoelen vulden zich met belangstellenden, een dame van de boekhandel heette ons welkom, mijn boekpresentatie was begonnen.  

Het werd een middag om nooit te vergeten. Een betere boeklancering had ik me niet kunnen wensen. Wil je nog even mee nagenieten? Klik dan hier of op de link hieronder voor het filmverslag. 

8736df601ab0a81ebd9d8e702f2751b7.jpg

Lees verder op mijn site

Reacties op: The day after

Gesponsorde boeken