Blogpost: Allfred57

the Eye of Freedom

Ik vindt het jammer dat mijn boek niet wordt beoordeeld  recensie wordt geschreven door Hebban zodat de verkoop er van wordt gestimuleerd zodat ik meer geld kan donoren aan het Khanyisa Day Care Centre in Graaff Reinet in Zuid Afrika..

Het is een verhaal dat misschien niet voor iedereen is, maar het is uit het hart geschreven in mijn moedertaal "Engels", als geboren Australier heb ik meer het de Engelse Taal en niet echt met het Nederlandse.. 

Het verhaal is kort maar krachtig over mijn reis met mijn zus naar Zuid Afrika en vertelt over wat wij hebben gezien en beleefd in dit mooie land met valkuilen en ook onderliggende gevaren van een rondreis...

Reacties op: the Eye of Freedom

The Eye of Freedom - Alfred Kerkvliet Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken