Minca (My Winged Books) Hebban Recensent

Blogpost: Minca (My Winged Books)

The Fates Divide

Hee beste lezers!

Heel eerlijk? Ik had best wel zin om in het vervolg van Carve The Mark te beginnen. Het eerste deel had me namelijk meegenomen naar een interessante wereld met bijzondere personages en stroomgaven. Zulk soort dystopische boeken hou ik dus echt van. Vandaar dat ik ook maar al te graag in ‘The Fates Divide’ wilde beginnen. Cyra en Akos leven allebei naar hun lotsbestemming toe, de een gevaarlijker en specifieker dan de ander, maar ze proberen elkaar erin te steunen. Maar als Cyra’s vader, waarvan iedereen dacht dat hij dood was, zijn troon komt opeisen, lijken de lotsbestemmingen eerder uit te komen dan ze hadden verwacht. Door de dreigende oorlog en hun vastberadenheid om die tegen te houden, scheiden hun wegen zich op een manier die ze niet voor mogelijk hadden gehouden.

Titel: The Fates Divide
Auteur: Veronica Roth
Uitgeverij: Best of YA (Unieboek | Het Spectrum)
Gelezen van 25 april tot en met 6 mei

the-fates-divide.jpg?w=1024&h=1024

Het eerste deel van deze serie had ik best snel uit. Het duurde even om erin te komen door al die bijzonder namen, benamingen, planeten en plaatsen. Dat had ik bij deel 2 ook. Alleen duurde het bij dit boek langer voordat het mijn aandacht vast wist te houden. Ik heb het in de eerste 15 hoofdstukken daarom ook weggelegd om eerst een ander boek te lezen om daarna erin verder te gaan. Iets wat ik normaal eigenlijk nooit doe, maar nu leek het gewoon nodig te zijn.
Toen ik er een paar dagen later weer in verder ging werd ik nog een keer geconfronteerd met al die vreemde woorden en de onbekende wereld. Ik moest echt even goed op een rijtje krijgen wie ook al weer wie was en wat er in het vorige deel had plaats gevonden.

Maar… na de eerste 20 hoofdstukken kreeg het boek me weer te pakken. Benieuwd naar meer over dit boek? Lees dan mijn recensie verder op mijn blog.

Lees verder op mijn site

Reacties op: The Fates Divide

Gesponsorde boeken