Janneke Bouwman Hebban Recensent

Blogpost: Janneke Bouwman

The Little Drummer Girl - John le Carré

Ik zie de laatste tijd veel voorbij komen over het boek The Little Drummer Girl van John le Carré. Zeker ook omdat er een serie van is gemaakt, begrijp ik. Ik heb deze serie niet gezien, maar heel vroeger is er al eens een serie van gemaakt die ik wel heb gezien. En het boek heb ik vroeger meerdere keren gelezen, toen onder de titel De lokvogel.
Boek en serie hebben diepe indruk op mij gemaakt. Zoveel indruk zelfs dat ik twijfel of ik deze remake wel ga bekijken. Het boek staat wel op mijn lijstje: wil ik (her)lezen; dat vond ik ook supergoed. Maar die serie van toen (ik denk wel zo'n 30 - 35 jaar geleden; zal ik eens opzoeken) heeft heeft mij diep geraakt. Zo spannend, zo goed gespeeld, zo'n indrukwekkend verhaal. 

Ik ben jaloers op de mensen die het boek nu voor het eerst ontdekken. Geniet ervan!

Reacties op: The Little Drummer Girl - John le Carré

Gesponsorde boeken