Yvonne Franssen Auteur

Blogpost: Yvonne Franssen

Thriller Tiendaagse!

Begin dit jaar verscheen er een oproep op deze website in het kader van de Nederlandse Thriller Tiendaagse die op 22 februari 2019 van start gaat/is gegaan. De opdracht was simpel: schrijf een kort verhaal aan de hand van een aantal voorgeschreven ingrediënten en maak kans op een plekje in het e-book dat alle Hebban-leden na afloop van de Tiendaagse cadeau krijgen. 

Een leuke uitdaging vond ik, dus ik ging aan de slag met Nathalie en Sara en de groene leguaan die vast zeker – dan kon haast niet anders – Leo heette. Maar dat bleek minder simpel dan ik dacht! Stiekem stond er toch een heleboel informatie in de briefing. Moest ik dat werkelijk allemaal meenemen in mijn verhaal? Of kon ik er ook voor kiezen om sommige dingen te negeren? Ik had geen idee, maar intussen kwamen Nathalie en Sara wel tot leven in mijn hoofd, dus ik begon te schrijven. 

Mijn verhaal kreeg vorm, en al gauw kon ik me nauwelijks nog voorstellen dat iemand anders met dezelfde handvaten een ánder verhaal zou verzinnen, dít was overduidelijk hoe het zat tussen Nathalie en haar dochter. En Leo de leguaan, het arme beest. 

Vandaag, 21 februari, aan de vooravond van de Thriller Tiendaagse, zijn de deelnemende verhalen online gezet. Om in aanmerking te komen voor publicatie in het e-book moet mijn verhaal ‘Fatale vergissing’ de meeste likes en reacties genereren. Dus heb je mijn bijdrage gelezen (je vindt het verhaal hier en via onderstaande link) en vond je het een spannend/leuk/interessant verhaal, laat dan een like en een reactie achter, zodat straks hopelijk nóg meer mensen van ‘Fatale vergissing’ kunnen genieten.

Enne… dank je wel daarvoor! Lees verder op mijn site

Reacties op: Thriller Tiendaagse!

Gesponsorde boeken