Janine van der Hulst-Veerman Auteur

Blogpost: Janine van der Hulst-Veerman

#throwbackthursday Mijn bijzondere herinnering aan Kind 44 en Tom Rob Smith

Ik heb een bijzondere herinnering aan Kind 44 4225fcd238b4b6d03630a2e765302b8c.jpgen aan Tom Rob Smith. Vlak voordat dit boek in Nederland op de markt kwam deed ik mee aan een recensiewedstrijd die door de uitgeverij Ambo Anthos, die in 2008 nog uitgeverij Anthos heette, werd uitgeschreven. Uitgeverij Ambo Anthos verlootte 250 exemplaren onder lezers. Deze lezers moesten vervolgens een recensie plaatsen op boekenverkoopsites en boekcommunity’s. Dit is een voorbeeld van de recensie die ik plaatste:  
Vertel me meer...                                                                          

Lees verder op mijn site

Reacties op: #throwbackthursday Mijn bijzondere herinnering aan Kind 44 en Tom Rob Smith

Gesponsorde boeken