Blogpost: Jannelies Smit

Tijd van komen, tijd van gaan

Beste lezers, na 13 jaar recensies, artikelen en vertalingen geschreven te hebben voor Crimezone, en daarbij nog een aantal jaar het beheer van de site inclusief het forum, heb ik besloten om daarmee per 1 januari 2016 te stoppen.
Er is veel veranderd in die 13 jaar. Ik heb 4 keer de verhuiswagen zien komen, heb één keer noodgedwongen afscheid moeten nemen van een leuke baan, heb een dozijn andere 'klussen' gedaan voor ik in mijn huidige werk belandde, heb afscheid moeten nemen van vrienden én van katten maar heb nieuwe vrienden gemaakt en katten gevonden. Ik heb honderden boeken gelezen, reizen gemaakt en met Crimezone meegeleefd.

Het is voor mij tijd het roer een beetje om te gooien en mijn besluit om te stoppen met Van Overzee is er daar een van. Ik zal uiteraard altijd de beste herinneringen bewaren aan 13 jaar lezen, lezen en nog eens lezen en veel, heel veel schrijven, maar ik weet zeker dat Sander een goede opvolger voor mij zal vinden.

Dank jullie wel!

Jannelies

Reacties op: Tijd van komen, tijd van gaan

Gesponsorde boeken