Blogpost: Lydia

Tips voor analoog vermaak tijdens social distancing

Nu we allemaal veel meer thuis zitten dan we gewend zijn is het makkelijk om je tijd door te komen met het bingewatchen van de vele series die er op Netflix staan, het van minuut tot minuut volgen van de live blogs, het scrollen door alle corona-memes die er gemaakt worden en het spelen van Fortnite. Maar het is ook een heerlijk moment om jezelf weer eens te verliezen in een goed boek, een spelletje te doen, of je creatieve geest te laten stromen. Hieronder een hele lijst met tips om je zonder dat schermpje te vermaken.

1. Ga naar buiten
Nu we hier nog geen formulier mee hoeven te nemen op het moment dat je de straat op wil, moet je het ervan nemen. De lente is officieel begonnen, de zon schijnt heerlijk op dit moment en overal beginnen bomen in bloei te staan. Ga wandelen of fietsen - maar ga niet met een groepje en hou afstand van andere mensen.

2. Lees een boek
Kruip op de bank met een dekentje en een grote kop thee en verlies je in dat boek dat je al tijden wilde lezen. Of herlees dat ene kinderboek waar je vroeger dol op was, of dat boek dat je zo mooi vond, maar nooit ...

Lees verder op mijn site

Reacties op: Tips voor analoog vermaak tijdens social distancing

Gesponsorde boeken