Liesbeth Jochemsen Auteur

Blogpost: Liesbeth Jochemsen

Titel bekend

De titel van mijn fairytale fantasy verhalenbundel is bekend:

MOZAÏEK VAN GELUK

Hier hoort ook een Facebookpagina bij: www.facebook.com/mozaiekvangeluk.

Maar hoe is deze titel tot stand gekomen?
Het boek, dat nu nog uit een reeks bestanden op de computer bestaat, had eerst een nietszeggende titel, puur om alles te kunnen opslaan. In één van die bestanden heb ik alle ideeën staan, waarover ik in een eerder bericht al schreef. Hierin stond ook een lijst met mogelijke titels, die uiteindelijk werden teruggebracht tot 2, of eigenlijk 4 kandidaten:
- Mozaïek van (on)geluk
- (on)geluk in X verhalen (waarbij de X staat voor het aantal verhalen)
Ik zat lang te twijfelen over het wel of niet toevoegen van (on). Mijn beslissing om het weg te laten is vooral gebaseerd op het feit dat een boektitel zonder deze haken makkelijker online gevonden zal worden.
Toen waren er nog 2 over. Ik vond ze allebei wel goed en zat te denken over een poll. Maar gaandeweg kreeg ik steeds meer een positief gevoel bij Mozaïek van Geluk, terwijl de andere mij steeds minder deed. Hierdoor is de definitieve keuze gevallen op Mozaïek van Geluk.

Wist je trouwens dat op de Facebookpagina van dit boek een hele gave winactie loopt waarbij je jouw (verzonnen) naam in het boek kunt winnen? Meedoen kan tot 9 oktober.


Lees verder op mijn site

Reacties op: Titel bekend

Gesponsorde boeken