Toch maar een andere serie

Goede avond allemaal,
Vandaag 26-11-2018 was ik eigenlijk van plan om te beginnen aan de serie Morga van Moony Witcher, maar had er toch niet zoveel zin in (ik was niet in de stemming om aan die serie te beginnen.) Dus ik keek naar de stapel boeken die ik had veroverd bij Boekenfestijn en meteen schreeuwde een andere serie om mijn aandacht en ben in het eerste boek begonnen.
Had eigenlijk morgen een afspraak bij de tandarts (de halfjaarlijkse controle), maar heb vandaag afgebeld (kwam niet zo goed uit.)
Ben niet verder gegaan met American Horror Story, geen rede voor en ga er morgen weer mee verder.

Het boek van 26-11-2018:
(Begonnen) 110 blz gelezen uit het boek Reckless, achter de spiegel van Cornelia Funke.

Vandaag 110 blz gelezen, prima hoeveelheid. Voor het eerst een boek van Cornelia Funke opengeslagen en moet zeggen dat ik het vrij goed vind. Ben van plan om er een recensie over te schrijven, dus zodra ik het boek uit heb, kan je hem op mijn pagina verwachten (wordt weer eens tijd dat ik een recensie schrijf, tis een tijdje geleden.)

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Toch maar een andere serie

Gesponsorde boeken