Janine van der Hulst-Veerman Auteur

Blogpost: Janine van der Hulst-Veerman

Toen ik je zag, Isa Hoes

b70bbd5a36fab68f76ed12b69a32ca88.pngAl sinds het allereerste begin kijk ik naar Goede Tijden Slechte Tijden en heb dus ook Antonie Kamerling als Peter Kelder en Isa Hoes als de grappige Myriam van der Pol zien spelen. Twee zeer getalenteerde mensen die na hun acteerdebuut in Goede Tijden Slechte Tijden vele verschillende soorten rollen op zich hebben genomen. Antonie Kamerling is ook muziek gaan maken, waaronder het welbekende liedje ‘Toen ik je zag’ uit de film All Stars. Ik kan het me nog goed herinneren toen ik in oktober 2010 hoorde dat Antonie Kamerling besloten had uit het leven te stappen. Een jaar daarvoor had ik hem op TV nog vol passie de toekomstige K3 vervangers een workshop acteren zien geven.Ik was op mijn werk en mijn collega,... 

Lees verder op mijn site

Reacties op: Toen ik je zag, Isa Hoes

Gesponsorde boeken