Blogpost: Danique Slootweg

Top 5 beste quotes

Quotes. Sommige zijn geweldig en sommige wat minder maar toch kunnen ze zo mooi zijn. Vandaag heb ik de beste quotes uitgezocht.

'Hell is empty and all the devils are here'
Deze quote komt uit Vertrouw Me, het laatste deel van de Touching Juliette serie. De quote is op Warner getatoeëerd. Verder zal ik niks verklappen voor diegene die de boeken nog niet hebben gelezen ;)


'I'm the kind of girl who fantasizes about being trapped in a library overnight'
Oké ja welke fangirl/fanboy droomt hier niet van? Deze quote komt dan ook uit het boek Fangirl van Rainbow Rowell.


'The thing I realize is, that it's not what you take, it's what you leave'
Deze interessante quote komt uit All The Bright Places/Waar het licht is geschreven door Jennifer Niven. Ik ben het dan ook eens met quote.


'Each day means everything's possible again'
Dit is gezegd door Day uit Legend. Ik vind het een erg positieve quote omdat het goed is om nieuwe kansen te krijgen en nieuwe dingen te ontdekken.

'Knowing too much of your future is never a good thing'
Ik vind dit een goede quote omdat het ook waar is. Je moet je toekomst niet vol plannen. Een spontane toekomst is veel leuker, vind ik dan ;). Deze quote komt uit Percy Jackson & The Lightning Thief, geschreven door Rick Riordan.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Top 5 beste quotes

Gesponsorde boeken