Blogpost: Birgit_1989

Top drie: boeken gelezen in 2015

Ik heb niet zo heel veel boeken gelezen in 2015, maar toch wil ik een top drie maken met de boeken die mij toch het meest zijn bijgebleven.

1. De cirkel van Dave Eggers
Omdat het doet inzien hoe sociale media kan evolueren en hoe het iemand zijn leven kan bepalen. Op dit moment is het nog niet zo ver geëvolueerd als in De cirkel, maar het kan zeker die richting uitgaan, want de dag van vandaag weet het internet al veel over iemand.

2. Een bijna volmaakte vriendschap van Milena Michiko Flasar
Dit is gewoon een zeer mooi boekje met mooie quotes en een mooi verhaal. Ik heb echt genoten van dit boekje!

3. No et moi van Delphine De Vigan
In dit boek raakt Lou bevriend met No. Het gaat over de mogelijkheid om vriendschap te sluiten met een zwerver en proberen die op het rechte pad te krijgen. Ik hou wel van verhalen waarin een vriendschap is uitgewerkt, omdat dit ook zeer belangrijk is voor mij. Uit dit boek heb ik ook zeer mooie quotes gehaald.
Lees verder op mijn site

Reacties op: Top drie: boeken gelezen in 2015

Gesponsorde boeken