Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Twijfel en trots

Nog 1 week en dan verschijnt mijn nieuwe boek en de zenuwen beginnen langzaam maar zeker nu toch een beetje toe te slaan. Meer dan voorgaande keren.
 
Raar, eigenlijk. Het is tenslotte niet de eerste keer dat een boek van me uitkomt. Bovendien heb ik tot nu er alles aan gedaan wat ik redelijkerwijs kon doen. Goed verhaal geschreven? Check. Gebruik gemaakt van de inzichten van een leesgroep? Check. Externe redacteur? Check. Een schitterende, professioneel opgemaakte cover? Check. Elke week een post op diverse sociale media? Ook check. 

En toch... toch knaagt ergens de twijfel. Steekt onzekerheid haar kop op. Zullen mijn lezers het boek wel goed vinden? Zullen de recensies wel een beetje goed zijn? Wat als dit? Wat als dat? Wat als..??? Soms moet ik echt de neiging onderdrukken om op het laatst nog allerlei dingen te gaan wijzigen, of nog eens over te doen. Dan moet ik mezelf echt even tot de orde roepen. Terug naar de basis: ik zelf.

Want ja, ík ben heel erg trots op, en blij met, mijn nieuwste verhaal. Wat er ook gebeurt en wie wat ook zegt of schrijft, dat neemt niemand me af. En uiteindelijk is dat waar het allemaal om gaat. 

Lees verder op mijn site

Reacties op: Twijfel en trots

Stilte graag! - Erik Le Romancier Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken