Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Patty van Delft Auteur

Blogpost: Patty van Delft

Uitdagingen!

Op het web zijn er ontzettend veel schrijf- en leesuitdagingen te vinden.
Denk bijvoorbeeld maar eens aan NaNoWriMo (National Novel Writing Month) waarin het de bedoeling is dat je binnen een maand de ruwe opzet voor een boek schrijft, ondersteund door lezers en medeschrijvers. Of de leesuitdaging van Goodreads, waarin je van te voren aangeeft hoeveel boeken je van plan bent te lezen in een jaar.
En zo zijn er nog ontelbare anderen.
De enige uitdaging waar ik consequent aan mee doe is de NaPoWriMo (National Poetry Writing Month). Deze vindt ieder jaar in april plaats en de uitdaging bestaat uit iedere dag een gedicht schrijven.
Verder laat ik normaal gesproken alle uitdagingen aan me voorbij gaan. 
Ik hou van uitdagingen, maar niet van regeltjes. 
1033a9c42d98266488695be6baf2386a.jpg
Maar nu heb ik me toch laten overhalen om mee te doen aan Booktober, de uitdaging om zoveel mogelijk boeken in oktober te lezen.
ac0f4d36bd4e7840f444f88e97712e88.jpg
Waarom doe ik aan deze uitdaging wel mee? Dat is eigenlijk heel simpel, er zitten maar weinig regels aan vast, lezen doe ik toch wel en je komt goede tips voor nieuwe boeken tegen!
4344e47c8ae0f97038b5a88e562d07d0.jpg
En ja, jullie zien het goed, Bondgenoten & Verraders is er ook bij. Momenteel druk bezig met het schrijven van deel 3, dus is het handig om weer even goed in te lezen! Inmiddels heb ik al twee boeken uit en denk er dus over om mijn stapel maar wat uit te breiden. Wie heeft er nog goede tips voor mij? :)

Reacties op: Uitdagingen!