Liesbeth Jochemsen Auteur

Blogpost: Liesbeth Jochemsen

Uitslag poll

In een eerder bericht vroeg ik jouw advies over mijn sprookjes verhalenbundel voor volwassenen. Ik wilde graag weten in welke volgorde de verhalen het beste gepubliceerd konden worden:

Het vreugdemaal heeft meerdere vervolgdelen, die allemaal los te lezen zijn. Bijna al deze verhalen komen in de nieuwe sprookjes verhalenbundel. Nu wil ik van jou graag weten op welke volgorde de verhalen in de bundel moeten komen. Natuurlijk komen Het vreugdemaal en de daarop voortbordurende verhalen op chronologische volgorde, maar ik bedoel of deze verhalen allemaal achter elkaar moeten, of dat er steeds één of meerdere andere verhalen tussen moeten. Dus wat vind jij?
- Het vreugdemaal en co. allemaal direct achter elkaar;
- Om en om een verhaal van Het vreugdemaal en co. en één of meerdere andere verhalen.
Stemmen kun je door te reageren onder deze post. Een motivatie waarom je juist voor die keuze gaat, vind ik ook leuk. De meest gekozen optie zal uiteindelijk in de sprookjes verhalenbundel komen.

Jullie hebben massaal gereageerd via allerlei kanalen, waarvoor mijn oprechte dank! In jullie reacties waren jullie eensgezind en daarom zal ik die optie gebruiken in mijn boek. De volgorde van de verhalen wordt dus: een verhaal over De prinses die niet kon lachen vs. De drie biggetjes, gevolgd door één of meerdere andere verhalen en dan weer een verhaal over De prinses vs. De drie biggetjes, enzovoort. Wil je meer weten over De prinses en De drie biggen? Lees dan Het vreugdemaal.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Uitslag poll

Gesponsorde boeken