Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Terrence Lauerhohn Auteur

Blogpost: Terrence Lauerhohn

update

Na toch dik anderhalve maand zwoegen op mijn manuscript De Kluwen (paranormale Thriller) durf ik vandaag mee te delen dat ik het van M -eerste letter van het verhaal- tot G -laatste letter in het verhaal, van woord nummer 82.867- heb nagekeken en flink heb herschreven.
Het loont echt de moeite om een manuscript eerst een aantal maanden (meer dan 12 in dit geval) af te laten koelen voordat je er weer eens (en heel goed ) naar kijkt. Ik heb nog behoorlijk wat rommel opgeruimd.
Ander nieuws: tot nu toe staan er twee data in mijn activiteitenagenda vast. Op 14 juni ben ik op de boekenmarkt in Heusden-Zolder (België) aanwezig, en op 25 oktober sta ik tijdens het Thrillerfestival in Zoetermeer (NL) achter een tafel om mijn boeken te verkopen. (En natuurlijk ben ik op beide dagen ook heel graag beschikbaar voor een praatje met liefhebbers.)
4ce2c683472ec1d7c5e2b96e30d75da6.jpg
Als laatste maar niet minder belangrijk nieuws kan ik jullie melden dat de E-pubversie van Blauwe bonen vanaf mei/juni 2020 te koop zal zijn! 
*Al het nieuws over mij en mijn boeken is ook te lezen op mijn website * Dus abonneren op mijn nieuwsbrief hoeft niet.

Lees verder op mijn site

Reacties op: update