Ibolya Moor Auteur

Blogpost: Ibolya Moor

Update over de laatste ontwikkelingen.

Ongeduldig

Op dit moment wacht ik vol ongeduld op de teruggave van mijn boek De vloek die mijn nicht Cilla Geurtsen aan het corrigeren is. We zijn al halverwege en het gaat gestaag. Na deze correctieslag gaan nog twee proeflezers het opnieuw doorlezen om de laatste onvolkomenheden bij mij aan te geven. Het duurt allemaal langer dan ik had verwacht, maar het is dan ook de eerste keer dat ik een boek schrijf en het ook nog zelf wil gaan uitgeven  Dus ik hoop dat je het nog even op kan brengen om op mijn boek te wachten.

Crowdfunding

Voor wat betreft de crowdfunding kan ik je mededelen dat ik van plan ben deze toch binnen niet al te lange tijd te gaan opstarten. Zoals het er nu uitziet zullen de maatregelen voor wat de Coronacrisis betreft nog wel even duren. Zo lang wil ik niet blijven wachten. Hou de updates in de gaten. Ik informeer je tijdig wanneer het zover is. 

Inspiratie

Ondertussen schrijf ik artikelen en heb ik ook weer eens een (gast) blog geschreven. Er komen er nog meer aan en deze wil ik de komende tijd met je gaan delen. Laat je me weten wat je ervan vindt?

Hieronder staan er alvast een aantal. Klik op de link en je komt direct op de website:
Kleiner wonen in Oosterwold In deze 8ste editie schrijf ik een artikel over hoe het is om met een gezin tiny te wonen op zijn Zweeds.  Blz. 32
Schrijven Beleef het avontuur met schrijven!
Motorrijden Een stukje over hoe het is om op een 250 cc motor te rijden. (Suzuki 250TU Volty)

Gedachtekracht

Gedachten zijn belangrijke krachten die we kunnen sturen en ombuigen, zodat je in je kracht komt/blijft. Ik heb gemerkt dat ik in deze tijd veel aanspraak doe op deze mentale kracht. Zou je het leuk vinden als ik hier een blog over schrijf? Het kan je namelijk ondersteunen om deze tijd van grote maatschappelijke veranderingen door te komen.  Als je iemand weet die deze mail interessant vindt, schroom dan niet om dit blog door te sturen. Ook zou ik het tof vinden als je hem deelt op je social media account. 

Blije groet,

Ibolya

Schrijfster van De vloek van de Hongaarse familie Moór

Lees verder op mijn site

Reacties op: Update over de laatste ontwikkelingen.

Gesponsorde boeken