Miriam Dubbeldam-Druijff Auteur

Blogpost: Miriam Dubbeldam-Druijff

Ups en downs in 1 dag

Gisteren moest ik naar het ziekenhuis voor de instructies van het injecteren als ik niets binnen hou. Ik had gelukkig iemand bij me, want wat een informatie kreeg ik allemaal. 
Op de heenweg naar het ziekenhuis had ik een chauffeur die exact dacht te weten wat ik wel of niet moest doen en dat is onmogelijk omdat er ruim 70 verschillende soorten epilepsie zijn en iedereen weer anders reageert op medicijnen en/of andere triggers heeft.
Op de terugweg naar huis had ik een chauffeur die erg geïnteresseerd bleek in mijn boek "Onbeperkt gelukkig met een beperking," die ter sprake kwam. Hij vroeg er van alles over bijvoorbeeld waarom ik het was gaan schrijven. Hij heeft ook wel drie keer de titel gevraagd omdat hij er thuis naar wilde googlen. Ik had een paar exemplaren van mijn boek bij me, maar hij wilde het persé bij de uitgever bestellen. Al met al een dag die ik liever anders had gehad maar toch met een positief einde.

Reacties op: Ups en downs in 1 dag

Gesponsorde boeken