Liesbeth Jochemsen Auteur

Blogpost: Liesbeth Jochemsen

Vakantie lectuur

Zoals ieder jaar, ben ik ook deze zomer op vakantie geweest. Ditmaal ging de reis naar de Harz in oost- Duitsland. Misschien ben jij ook op vakantie geweest of moet je nog gaan. In ieder geval hoop ik dat je een mooie zomer hebt gehad.
In het kader van beter mee verlegen dan om verlegen, had ik op vakantie drie dikke boeken meegenomen.
Het eerste boek, De zwerm van Frank Schätzing, had ik in maart gekocht in een tweedehandswinkel in Delft. Het is een ecologische thriller waarin de mensheid krijgt te maken met een natuurlijke vijand die terugslaat. Ik was in die stad vanwege de lancering van de fantasy/ scifi verhalenbundel Nachtwakers, waarin mijn verhaal Vigilie is opgenomen. Omdat De zwerm bijna duizend bladzijden heeft, had ik dat boek voor de vakantie bewaard.
Het tweede boek, Nachtmerries en droomlandschappen van Stephen King, heb ik dit jaar gevonden in een ruilboekenkast in Amen, waar we een weekendje weg waren. Dit boek bevat meer dan twintig horrorverhalen.
Het derde en laatste boek dat ik mee had was Barrows jongens van Fergus Fleming. Ik heb dit boek jaren geleden gekregen en eerlijk gezegd nog nooit gelezen. Het gaat over de Britse ontdekkingsreizen in de eerste helft van de negentiende eeuw.
Daarnaast had ik een stapel Margriet mee en een kleurboek met kleurpotloden, ook een hobby van mij. Uiteindelijk heb ik in de vakantie niet zo veel gelezen, vooral omdat het minder warm was

Lees verder op mijn site

Reacties op: Vakantie lectuur

De zwerm - Frank Schätzing Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken