Christel van Essen Auteur

Blogpost: Christel van Essen

Van grijs muisje tot ervaringsdeskundige

f8f3598f9d2ac2cb604eb1404ba29ea1.jpg
Maandag 28 september was de start van een feestweek in het kader van het 20-jarig jubileum van het JIP in Apeldoorn. Er werden mooie toespraken gehouden en lovende woorden gesproken over het JIP en het Outreachend Team. Tijdens deze dag heb ook ik een toespraak gehouden en de aanwezigen verteld over mijn achtergrond en mijn boek dat ik geschreven heb. Na dit praatje heb ik namens het JIP en het Outreachend Team een exemplaar van het boek aangeboden aan wethouder Paul Blokhuis.

Dit ging niet onopgemerkt, want op 01-10-2015 stond er een artikel in de Stentor, over mijzelf en het boek. Het artikel is geschreven door Sophie Wassink, foto Maarten Sprangh. Vanaf vandaag is het boek ook bij het JIP Apeldoorn te koop. Dit is gevestigd aan de Asselsestraat 65 en ze zijn open van maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00uur.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Van grijs muisje tot ervaringsdeskundige

Gesponsorde boeken