Liesbeth Jochemsen Auteur

Blogpost: Liesbeth Jochemsen

Verder dan ik dacht

Alle verhalen die in de sprookjes verhalenbundel komen had ik als losse bestanden in een aparte map staan. Handig, zo had ik ze in één overzicht bij elkaar. Nadeel is dat ik geen idee had hoeveel woorden het geheel al heeft. Daarom heb ik ze nu allemaal gekopieerd naar een enkel bestand, in de volgorde waarop ze (waarschijnlijk) in de bundel komen. Een voorlopige inhoudsopgave maakt het overzicht compleet. Eerst dacht ik dat ik nog heel veel moest schrijven, maar het blijkt dat ik al over de 10.000 woorden zit. Als ik de verhalen Een beter leven (gepubliceerd in Aangenaam) en De vrouw, de zeemeermin en de nachtegaal (gepubliceerd in Onthullingen) ook in de sprookjes verhalenbundel opneem, kom ik zelfs aan meer dan 16.000 woorden. Er is nog genoeg te schrijven, maar voor een klein boek in pocket-formaat, schiet het al lekker op.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Verder dan ik dacht

Gesponsorde boeken