Blogpost: Johan Buts

Verfilming Het Smelt van Lize Spit

Het Smelt van Lize Spit: 1988 is een bijzonder jaar voor het kleine, Vlaamse Bovenmeer: behalve Eva worden er slechts twee andere kinderen geboren, Pim en Laurens. De drie maken er hun hele jeugd samen het beste van. Tot de bloedhete zomer van 2002; de jongens worden pubers met snode plannen. De verlegen Eva kan meedoen of oprotten. Die keuze is geen keuze.Lize Spit won met Het smelt de Hebban Debuutprijs 2016.

Het boek gaat dus verfilmd worden en het productiehuis is op zoek naar enkele -18-jarigen die wel willen meedoen in deze film. Ik figureer dus zelf graag, ik beheer op geen enkele manier een productiehuis of de website die ik toevoeg, en ik doe dit niet alleen voor series en films maar ook in reclamespots, zoals vb: https://www.youtube.com/watch?v=dUoySiljMIs die jullie misschien wel op TV gezien hebben ;).

Via de website van figuratie.be kunnen jullie figuratierollen terugvinden, ook voor andere producties, voor die van Het Smelt is het specifiek deze link: http://figuratie.be/production.php?p=6604. Daar kan je de nodig informatie terugvinden. Misschien vinden we jullie terug op het grote doek.


Reacties op: Verfilming Het Smelt van Lize Spit

Het smelt - Lize Spit Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners