Esther van der Ham Auteur

Blogpost: Esther van der Ham

Verhalenverteller, ook als kind

Als kind vertelde ik veel verhalen, bijvoorbeeld aan mijn zussen en broer. Ik was ‘leiding’ bij de kindervakantieactiviteiten in ons dorp, waar ik een voorkeur had voor de groepen met de jongste kinderen. Met hen verzon ik de leukste spelletjes en ze hingen aan mijn lippen als ik een verhaal vertelde over een konijn dat we net over het zand zagen springen.

Ik had nooit gedacht dat ik mijn goede, vaste baan op zou zeggen om te kiezen voor het schrijven en de uitgeverij. Desondanks heb ik er geen seconde spijt van gehad. Elk nieuw boek van mij dat uitkomt maakt me reuzetrots. De lezers zijn meestal enthousiast en ook ik kan de familie waarover het boek gaat niet meer missen.

Maar nu eerst feest voor deel vier in de C-serie!dfa195b2081c45c0c00b85e78ee5045a.jpg
Lees verder op mijn site

Reacties op: Verhalenverteller, ook als kind

Gesponsorde boeken