Terrence Lauerhohn Auteur

Blogpost: Terrence Lauerhohn

Verslag blogtour Zielenmenners

e2d1d6864a7c0a56d77f6db556412739.jpg
Mijn duistere en nogal huiveringwekkende fantasyroman Zielenmenners verscheen op 5 november 2018 (Ambilicious uitg.). Caroline Kuiper (Mustreads or not - deelnemer blogtour) las het boek voordat het verscheen en schreef op 20 oktober de eerste recensie. Ook Danielle Henssen (Thrilllers & More) las het boek eerder. Haar recensie verscheen op de verschijningsdatum van het boek. * Voor alle recensies: zie de link naar mijn website, onderaan dit bericht.*
Na hun mooie viersterrenbeoordelingen en gevatte samenvattingen van Zielenmenners volgden er nog een achttal recensies van de overige deelnemers aan de blogtour, waarbij het boek nog eens vijf keer vier sterren, een drie en een halve ster, één keer drie sterren, en een keer vier en een halve ster ontving. Ik mag wel zeggen dat deze uitslag mij heel erg geruststelt en blij maakt.
Andere recensenten ontvingen het boek via mijn uitgever, en zij waren eveneens positief over het verhaal.

Zielenmenners is geen lichtvoetig en vluchtig verhaal, wat in de beoordelingen gelukkig goed duidelijk wordt gemaakt. Lezers van bijvoorbeeld Nirwana, en nu ook Zielenmenners, weten al van mij dat ik geen snel te verteren verhalen schrijf, maar dat ik de lezer liever iets voorschotel waar de tanden in gezet kunnen worden en waarin ik regelmatig motiveer om even stil te staan, om na te denken over bepaalde thema’s die in het verhaal verwerkt zijn. Zelfs na het lezen van mijn boeken.
Het lezen van een verhaal moet niet alleen een spannende, maar ook een indrukwekkende belevenis zijn, en fictie moet een geloofwaardige alternatieve werkelijkheid aanreiken. Dus boeken mogen best meer bieden dan alleen verhaal. De werkelijkheid is evenmin vlak en eenvoudig.
De recensie van Mieke Wijnants, de laatste deelnemer aan de blogtour, staat nu ook online en is een prachtige afsluiter, met vier sterren voor Zielenmenners: https://miekewijnantsrecenseert.nl/2019/01/22/recensie-zielenmenners/
Alle beoordelingen van recensenten staan op mijn website, met ook de flaptekst van Zielenmenners, de eerste 22 pagina’s van het boek, en interviews.
Hierbij bedank ik alle blogtourdeelnemers en overige recensenten (zie hieronder) voor hun moeite, aandacht en enthousiasme. De lezers beveel ik aan om lid te worden van hun groepen: 
Mustreads or not (Caroline Kuiper en Elsa bakker) 
Thrillers & More (Danielle Henssen en Yfke Brandhout)
Samenlezenisleuker (Karin Meinen) 
Ik hou van Horror, Fantasy en Spanning (Natasja Jeninga)
Books & Movies (Saphira Keurhorst) 
De Perfecte Buren (Jeanine Feunekes-both)
In de boekenkast (Fany van Hemelen) 
Mieke Wijnants recenseert 

Andere recensie-exemplaren gingen naar:  Lookie Blog (Jeroen deJaegere) **** Hebban (Marvin O) *** Ans Stier **** Volg mij op Facebook, Twitter en volg mijn website, voor nieuwe recensies en meer nieuws.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Verslag blogtour Zielenmenners

Gesponsorde boeken