Jaimie Pisonier Auteur

Blogpost: Jaimie Pisonier

Verslag signeersessie 26/10/2019

dcd1f0c89937ad343aa7f7d9aea14ae2.jpeg
c4381d5fd20e013e9b4d9fc82a1febd9.jpgHallo lieve lezers,

Het was gisterennamiddag, tijdens mijn signeersessie in Standaard Boekhandel te Edegem, geweldig tof. Bedankt aan iedereen die langskwam.

De interesse die jullie in het verhaal van Jack & Anouk toonde was zo mooi. De verhalen die jullie mij vertelden waren prachtig. Soms lag ik dubbel van het lachen en op andere momenten stond ik met een brok in mijn keel te luisteren. Zo puur en eerlijk. Ik ontmoette die middag ook twee mensen die mij kenden vanuit mijn kinderjaren. Ik herkende hen eerst heel vaag tot zelfs niet, sorry daarvoor. Na hun naam of het aanreiken van een paar herkenningspunten, ja , toen viel mijn euro. Wat fantastisch om deze mensen terug tegen te komen. Nooit verwacht. Het was zeker een fijn weerzien.

Na een tijdje zat de sfeer er in de winkel ook goed in. Verkoopster Melanie Mertens Polak Music, zij kan een knap stukje gitaar spelen en wat heeft deze jongedame een prachtige stem. Zeer uniek, subtiele stemcontrole en je er krijgt meteen een wauw-effect van. Ik wil graag meer van deze jonge vrouw horen. Ze heeft een gave.

Het was zo’n geslaagde dag dat ik ’s nachts de slaap niet kon vatten, omdat ik alles nog aan het verwerken was. In de positieve betekenis van het woord natuurlijk.

Nogmaals bedankt, lieve mensen, voor die paar gezellige uurtjes samen.
1f19c4906bc416539afa52905d8e4529.jpg

Reacties op: Verslag signeersessie 26/10/2019

Vriendschap en liefde - Jaimie Pisonier Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken