Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Pen Stewart Auteur

Blogpost: Pen Stewart

Vervolg Wintercode krijgt stimuleringsbeurs van het Vlaams Fonds voor de Letteren

Het heeft even geduurd en alleen al voldoen aan de kwaliteitseisen om de subsidie te kunnen aanvragen bij het Vlaams Fonds voor de Letteren kostte me ruim vijf jaar, maar het is gelukt! Na een pak nagelbijten, grote papieren dossiers opmaken (in zesvoud!) en op de post doen naar Brussel, kwam eind vorig jaar eindelijk het verlossende antwoord: ik krijg, dankzij de publicatie en kwaliteit van Wintercode, een beurs om het vervolg te schrijven!

In het rapport van de beoordelingscommissie stonden een pak lovende woorden, maar wat me verraste was dat zij het belangrijk vinden het fantaésy-genre te ondersteunen. Men hoopt zo dat dit het genre kan helpen om uit de niche te treden waar we nu inzitten.
In elk geval probeer ik dat zeker te doen, en dus ben iik nu aan het nadenken hoe ik die beurs het beste kan aanwenden. Ideeën en tips van jullie zijn ook altijd welkom!

Reacties op: Vervolg Wintercode krijgt stimuleringsbeurs van het Vlaams Fonds voor de Letteren