Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Volgende week weer een verse teaser uit Lotsdochter ...

... maar deze week ga ik nog even stevig ontgroepen, met name op Facebook. Jawel, mijn beste leeskeesjes, ik heb de smaak te pakken. Ik kan werkelijk niet anders zeggen. Minder is meer, die waarheid klopt als een zwerende vinger. Ik bleek tot mijn eigen verdriet, irritatie en ongemak op FB lid te zijn van ongeveer 20 groepen. Waanzin! Zeker als je bedenkt dat sommige groepen al tijden niet meer actief waren. Of juist veel te actief, maar dan op een heel vervelende, negatieve manier. Zo helemaal klaar mee! Ik zit niet meer te wachten op al dat gereaguur. Vorige week heb ik daarom behoorlijk schoon schip gemaakt en deze week ga ik nog eens kritisch door al mijn groepen heen. Van welke groep blijf ik lid, en van welke groep neem ik afscheid? Streven is uiteindelijk op een stuk of 7 groepen uit te komen die mij voeden met plezier, inhoud, ondersteuning en positiviteit. Van deze groepen blijf ik volhartig lid en en deze groepen worden ook verblijd met nieuws en teasers van mijn hand. Voor de andere groepen geldt helaas pindakaas, kans gemist. Het is wellicht heel jammer en ook een beetje hard, maar het is niet anders. 

Lees verder op mijn site

Reacties op: Volgende week weer een verse teaser uit Lotsdochter ...

Stilte graag! - Erik Le Romancier Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken