Voorbereiding voor morgen

Goede avond allemaal,
Vandaag 28-07-2018 heb ik samen met m'n ouders allemaal spullen verzameld (inclusief boeken) om morgen te verkopen op de kofferbakverkoop. Die rommelmarkt vind elke laatste zondag van de maand plaats in mijn woonplaats. Dus na al dat sjouwen en de hitte zijn m'n benen en rug gaar. In de middag en avond had ik tijd om te lezen en lezen deed ik. Heb 220 blz gelezen uit het boek De gruwelkamer van Preston & Child en daarmee ook uitgelezen. De recensie is ook al gemaakt en ben daarna verder gegaan aan het boek De onverwachte held van kamer 13B van Teresa Toten. Daarvan 90 blz gelezen en dat brengt mij nu op blz 215 (morgen het boek uitlezen.) Morgen naar de kofferbak neem ik lekker ook een boekje mee, welke dat is, weet ik nog niet.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Voorbereiding voor morgen

Gesponsorde boeken