Liesbeth Jochemsen Auteur

Blogpost: Liesbeth Jochemsen

Voorbij de storm (deel 4)

Een tijd geleden schreef ik een serie blogs over de verhalenbundel Voorbij de storm. Hier, hier en hier kun je de blogs teruglezen. Voor degenen die (nog) niet weten waar dit boek over gaat, volgt hieronder de achterflaptekst:De toekomst is het terrein van de Sciencefictionschrijver, maar de leefruimte van onze kinderen. Hoe wij nu met onze planeet omgaan, bepaalt hoe onze nazaten leven. Gaat onze welvaart en weelde gepaard met geestelijke armoede of een uitgeleefde Aarde die niet meer in staat is om zijn kinderen te onderhouden?
Vijfentwintig Belgische en Nederlandse auteurs die zich zorgen maken om het lot van onze Moeder Aarde hebben een zorgelijke blik in de nabije toekomst van de menselijke bakermat geworpen.
Een schreeuw om hulp om Voorbij de Storm te kijken…Ik ben niet de enige die aandacht besteed aan deze verhalenbundel. Zo kun je op deze blog de openingszinnen van álle verhalen lezen en dus ook gelijk zien welke auteurs er allemaal hebben meegewerkt.
Auteur Eowen Valk heeft ook een blog over dit boek geschreven. Hierin wordt mijn website vermeld, wat ik natuurlijk hartstikke leuk vind. Dankjewel, Eowen!

Lees verder op mijn site

Reacties op: Voorbij de storm (deel 4)

Voorbij de storm - Tais Teng Jaap Boekestein ... Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken