Blogpost: Rcisca

Vorderingen tijdens de Hebban Readathon van oktober 2020

25-10-2020 door Rcisca 6 reacties
Goede morgen allemaal,
Afgelopen vrijdag hoopte ik al overdag te starten met het lezen, dit viel me een beetje tegen met een man die thuis is en 2 kids die nog vakantie hebben.Uiteindelijk ben ik dus in de avond begonnen met lezen.
Ik begon in Vriendschap en Liefde jack en Anouk van Jaimie Pisonier. Dit boek mocht ik lezen voor het Selfpub café auteurs en lezers op Facebook. Die avond las ik 75 pagina's om het boek op zaterdag verder uit te lezen.

Zaterdag had ik meer tijd. De kinderen waren heerlijk aan het spelen, knutselen en af en toe een filmpje aan het kijken. Ik vouwde snel een was op en begon te lezen. Rond een uur of half 3 kwam mijn man thuis van zijn werk en kort daarna las ik het boek uit.Mijn eerste taak daarna was meteen een recensie schrijven zodat ik die even kan overdenken. Antoinette  las even kort mijn recensie door. Super lief van haar, maar hé ze had weinig op of aanmerkingen. Super fijn!

Samen met Antoinette hebben we sinds 2 maanden een projectje op Instagram. We houden daar een Boek van de Maand. Elke maand kiezen we om de beurt een boek uit de Bookchoice selectie dat we dan samen lezen. Hiervan plaatsen we een korte recensie met beoordeling ook op instagram. We zijn te volgen op @ciscaleest en @boekensteeg

Daarna pakte ik mijn Nora Roberts boek Onderstromen er weer bij. Ik begon dit boek al eerder in het kader van de Meeleesmaand van Nora Roberts @fabulousFeelgood.  Ook vanmorgen heb ik hier alweer een klein uurtje in gelezen.Zojuist heb ik de recensie van Vriendschap en Liefde nog eens doorgelezen en hier op hebban geplaatst.
https://www.hebban.nl/recensie/rcisca-over-vriendschap-en-liefde

Ik neem nog even een uurtje de tijd om de Kerkdienst van onze gemeente online te volgen en daarna duik ik weer in mijn boek.Fijne Hebban Uitleesdag vandaag

Reacties op: Vorderingen tijdens de Hebban Readathon van oktober 2020

Vriendschap en liefde - Jaimie Pisonier Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken