Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Vraag het de schrijver!

Er zijn mensen die altijd wel stof tot spreken of schrijven hebben. Die precies weten wat ze wanneer tegen wie moeten zeggen op welk social-mediakanaal en vooral ook op welke manier. Van die mensen, collega-schrijvers met name, die altijd het juiste onderwerp en de juiste toon weten te vinden voor hun posts, blogs en vlogs. Wat benijd ik hen en hun speels gemak! 

Voor de duidelijkheid: ik ben dus niet een van die mensen, helaas. Ik ben een van die types die online met enige regelmaat de plank misslaan. Verkeerd onderwerp, verkeerd medium, verkeerde doelgroep, verkeerde toonzetting... Ik maak jammer genoeg aan de lopende band fouten in mijn online aanwezigheid. Een van de fouten die ik bij herhaling maak, is dat ik vooral zend en honderduit over mezelf babbel zonder me af te vragen of anderen wel behoefte hebben aan die info.

Daarom draai ik het deze keer eens om. Ik ga niet lukraak roepen maar leg de bal bij jullie. Wat willen jullie nou van mij horen of lezen? Wat wilden jullie altijd al weten over mij, of over mijn werk, toekomstplannen en inspiratiebronnen? Ik ben echt heel benieuwd! Vraag vooral raak en ik garandeer dat elke serieuze vraag ook een serieus antwoord krijgt. Zullen we elkaar verrassen en wat wijzer maken?

Lees verder op mijn site

Reacties op: Vraag het de schrijver!

Liefde, lust en andere ongemakken - Erik Le Romancier Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken