Blogpost: Ton den Dekker

Vrede van Gaul

Even voorstellen:Ton den Dekker (1951, Rotterdam)
Carrière: stuurman, predikant, docent levensbeschouwing.
Van jongs af ben ik een fanatieke lezer met een voorliefde voor sciencefiction en fantasy. Enkele van mijn favoriete auteurs: Jack Vance, Terry Pratchett, Stephen King.
Ik schrijf de serie Vrede van Gaul.Na een nucleaire ramp, die een ijstijd ontketende, heeft de uitgedunde mensheid het leven weer opgepakt. Waar ooit Europa lag, heeft zich in de loop van vele eeuwen een natie ontwikkeld, die met voorsprong de machtigste op aarde is geworden: Gaul. Maak kennis met een wereld waarin de Burgers van Gaul wereldwijd en in het Solaire stelsel hun vrede afdwingen. Niet iedereen is daar gelukkig mee.
Van de serie Vrede van Gaul zijn inmiddels drie delen verschenen: Aytons erfenis, Jack is mijn naam en Sleutel van het universum. Het vierde deel: Operatie Nieuwe Aarde, komt in september 2018 uit.
Wie meer wil weten verwijs ik naar mijn website: www.tondendekker.nl

Reacties op: Vrede van Gaul

Gesponsorde boeken