Jaimie Pisonier Auteur

Blogpost: Jaimie Pisonier

Vriendschap en liefde - Dane & Katie #4

4d0f5b8d1232a02c700c83f13dcdeefc.jpegHallo lieve lezers, 

Het is een moeilijke opgave om naast een pittige studie en een gezinsleven nog aan het schrijven toe te komen. Dus ik merk dat mijn eigen opgegeven schema voor dit gedeelte niet echt lukt. Maar dat wil niet zeggen dat ik niet verder schrijf aan mijn tweede boekdeel hoor. 

Op het moment dat ik echt aan het schrijven ga, dan tel ik al mijn 'verloren schrijfdagen' samen op en komt alles op het einde van die schrijfdag nog steeds mooi uit. Alleen ga ik nooit tegen mijn zin aan het schrijven gaan. Ik pen per dag genoeg neer dat ik geen angst moet voelen om een writer's block te krijgen. Het schrijfproces moet los en met een flow gebeuren en is dat die dag niet het geval, tja, dan blijft de laptop gesloten op mijn werkplek liggen. 

Ik werk ook in mijn tweede boek nog steeds met korte hoofdstukken en kan jullie al wel vertellen dat hoofdstukje vier af is. Geloof mij, Dane komt per dag genoeg langs dat ik hem moeilijk kan negeren hoor. Ik moet gewoon over hem en Katie schrijven. Komt helemaal goed. 

Reacties op: Vriendschap en liefde - Dane & Katie #4

Gesponsorde boeken