Waar heb ik nou zin in!?

Goede avond allemaal,
Vandaag 03-01-2019 had ik een beetje een leesdilemma. Ik wist vandaag niet echt in welk boek ik nou zin in had. Begon in dit boek, begon in dat boek en iedere keer sloeg ik weer de plank mis. Misschien heb ik gewoon m'n leesdag niet of misschien vind ik deze boeken wat minder goed (heb een paar dagen geleden een hoop goede boeken verslonden, afkickverschijnselen?) Maar ja, alle beetjes helpen, die boeken moeten toch een keer uit.
Heb vandaag de recensie van het boek Het nieuwe spookhuis van Tjerk Noordraven geschreven, had helaas geen tijd meer vandaag om hem op mijn pagina te zetten (zal ik morgen doen.)

De boeken van 03-01-2019:
(Verder gegaan) 20 blz gelezen uit het boek Dieper dan de doden van Tami Hoag en ben daarmee nu op blz 280.
(Verder gegaan) 25 blz gelezen uit het boek De uittocht der muzikanten van Per Olov Enquist en ben daarmee nu op blz 65.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Waar heb ik nou zin in!?

Gesponsorde boeken