Blogpost: BookSomeTea

Waarom ik van luisterboeken hou

Al van kinds af aan ben ik dol op verhalen. Zo dol dat mijn ouders zelf boekjes gingen inlezen op cassettebandjes. Daarnaast haalden ze vaak bandjes uit de bibliotheek, onder andere de Lekturama Sesamstraat bandjes, met daarbij altijd een boek vol kleurrijke plaatjes. Nog altijd kan ik me het melodietje dat een nieuw verhaaltje aankondigde helder voor de geest halen.Ook het hoorspel van Pluk van de Petteflat vond ik erg leuk. De voorleesstem van Kitty Courbois, in combinatie met de stemmen van Suzanne Helmer (Pluk), Lot Lohr (Aagje) en Tom Sytsma (Meneer Pen) werkt goed, en de aanvullende stemmen, de geluiden en de muziekjes maken het geheel compleet. Ik vond vooral de verhaaltjes rondom de tocht naar zee en ‘Grote mensen spelen’ geweldig. De heen-en-weer-wolf was echter een beetje eng…

Lees verder op mijn site

Reacties op: Waarom ik van luisterboeken hou

Gesponsorde boeken