Sander (Hebban Crew) Hebban Crew

Blogpost: Sander (Hebban Crew)

Wanneer is je boek geslaagd?

'Wanneer is je boek geslaagd?’ Het is een vraag die ik ook wel eens afvuurde op debutanten die ik interviewde. Ik kreeg de vraag zelf soms ook. Natuurlijk wil je als schrijver dat je verhaal zo veel mogelijk lezers bereikt. Dat ze het mooi vinden, of leuk, spannend of grappig. Of allemaal. Dat ze het fijn vonden de vele uren in de door jou gecreëerde wereld te vertoeven. In mijn geval speelt begrip een grote rol. Het is al prachtig als een op de tien lezers van Ik kan er nét niet bij iets meer is gaan begrijpen van wat het voor een gezin - voor ouders, maar ook grootouders - betekent als er een of meer kinderen zijn die extra zorg nodig hebben. Dat het levens voor altijd verandert, vaak ongelofelijk complex maakt, maar ook verrassend verrijkt.

Ik vergat zelf alles over ‘zo veel mogelijk lezers’ du moment dat ik mijn eerste berichtje ontving van een onbekende lezeres. Zij vertelde me haar persoonlijke verhaal en bedankte me voor de steun en kracht die ze uit mijn boek haalt. Daar heb je er niet heel veel van nodig om je boek ‘geslaagd' te vinden.

Maar toch ben ik niet minder blij om het feit dat HarperCollins Holland zojuist in haar brochure voor het voorjaar van 2019 een nieuwe editie van het boek heeft aangekondigd. Eentje waarvoor ik een compleet nieuw cover ontwierp, met fantastische quotes en de prachtige foto die genomen werd door Lieven Engelen. Als je deze editie wilt moet je nog even geduld hebben, want hij verschijnt pas in april. 

Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden. 
d5003a4e2c5691a40b287ad8ee401d1d.jpg

Reacties op: Wanneer is je boek geslaagd?

Gesponsorde boeken