Was een beetje moe

Goede avond allemaal,
Vandaag 11-02-2019 was het een lange dag voor mij. Moest een paar dingetjes doen, maar ook weer niet zoveel om zo moe van te worden. Om een of andere rede was ik vandaag heel erg moe, ben zelfs een paar keer bijna in slaap gevallen (haha.) Het lezen ging dus niet zo vlot, maar ik heb wel wat gelezen. Godzijdank anders was ik gek geworden.

De boeken van 11-02-2019:
(Verder gegaan) 50 blz gelezen uit het e-book Kingdom of ash van Sarah J. Maas en ben daarmee nu op blz 300.
(Verder gegaan) 10 blz gelezen uit het boek Zo ben ik nu eenmaal van Willem van der Does en ben daarmee nu op blz 90.

Mijn Reading Challenge 2019:
Ben bezig met de categorie April: Lees eens wat anders. Ben weer verder gegaan, maar vanwege mijn onverwachte en vreemde vermoeidheid zijn er niet veel bladzijdes gelezen. Ookal hou ik niet van superhelden, deze is best leuk om te lezen.

(Verder gegaan) 20 blz gelezen uit het e-book Catwoman: Soulstealer van Sarah J. Maas en ben daarmee nu op blz 80.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Was een beetje moe

Gesponsorde boeken